Aquariumbouw op maat

 Onze nieuwe website voor meer info   www.aquariumbouw-limburg.nl

Aquaria met of zonder meubel....precies op maat.

 

Passen de standaard aquaria niet bij uw wensen? Net te klein of niet hoog genoeg? Heeft het bijpassende meubel niet de gewenste kleur en past het niet bij uw huidig interieur?

Elk aquarium kan precies op maat gemaakt worden. Met 35 jaar ervaring in de aquarium hobby weten wij precies aan welke eisen een aquarium moet voldoen.

 

Wij kunnen u adviseren wat betreft de afmeting van een aquarium, zoals bijvoorbeeld verhouding lengte, hoogte en diepte. Zodat het aquarium een optimaal leef gebied wordt voor uw vissen en daarbij ook perfect past in uw interieur.

 

Float of helder glas?

 

 

Helder glas geeft de kleuren van de vissen en planten weer. Helder glas wordt veelal gebruikt bij zeewater aquaria zodat de kleuren van de vissen en koralen beter tot hun recht komen.

 

Het aquarium meubel kan aangepast worden aan uw eigen meubels, qua stijl, kleur en materiaal. Bijvoorbeeld hout, fineer, hpl of kunstof.

 

Leg ons uw wensen voor en wij werken dit  samen met u geheel voor u uit.

Dit meubel is gemaakt van multiplex afgewerkt met Hpl teak en het werkblad en vensterbank met Hpl leisteen.Het aquarium is gemaakt van extra helder glas, omdat het wordt ingericht als zee aquarium.

De binnenkant van de kast ( ruimte voor het filter systeem ) en lichtkap zijn afgewerkt met witte hpl.

Voor dit mooie zeilschip heb ik een vitrine kast gemaakt van 45 x 105 x 110 cm.

Voor dit zee water aquarium heb ik een meubel gemaakt, gelijk aan de bestaande meubels van de klant. het meubel is zo bewerkt dat het er oud en gebruikt uit ziet. Heel donker gebeitst en afgelakt.

Dit terrarium is gemaakt van beton multiplex.

Afmetingen zijn 160 cm breed ,rechts 70 cm diep en links 50 cm diep.Onderkast is 70 cm hoog.

Kast en terrarium zijn afgewerkt met Canadees Barnwood

Mooie strakke onderkast gemaakt voor een aquarium.

In overleg met de klant, maatvoering , kleur en details besproken. Hun wensen omgezet in een 3D tekening. Na goedkeuring het kastje gemaakt in 18 mm mdf gespoten in Rall kleur 9010.

Ook voor reparatie van uw aquarium kunt u bij mij terecht.Eerst wordt bekeken of reparatie mogelijk is. Bij mij in de werkplaats of bij u thuis.