AQUARIUMBOUW LIMBURG 

 

Passen de standaard aquaria niet bij uw wensen? Net te klein of niet hoog genoeg? Heeft het bijpassende meubel niet de gewenste kleur en past het niet bij uw huidig interieur?

Elk aquarium kan precies op maat gemaakt worden. Met 35 jaar ervaring in de aquarium hobby weten wij precies aan welke eisen een aquarium moet voldoen.

 

Wij kunnen u adviseren wat betreft de afmeting van een aquarium, zoals bijvoorbeeld verhouding lengte, hoogte en diepte. Zodat het aquarium een optimaal leef gebied wordt voor uw vissen en daarbij ook perfect past in uw interieur.

 

Float of helder glas?

 

 

Helder glas geeft de kleuren van de vissen en planten weer. Helder glas wordt veelal gebruikt bij zeewater aquaria zodat de kleuren van de vissen en koralen beter tot hun recht komen.

 

Het aquarium meubel kan aangepast worden aan uw eigen meubels, qua stijl, kleur en materiaal. Bijvoorbeeld hout, fineer, hpl of kunstof.

 

Via onderstaande button contact met ons opnemen. U mag al uw wensen kenbaar maken en aan de hand daarvan gaan wij samen met u aan de slag.

Onderstaand meubel is gemaakt van multiplex, afgewerkt met hoogglans witte hpl.

Het aquarium heeft een afmeting van 700 x 700 x 800 mm.

Inclusief onderkast is het meubel 1500 mm hoog.

Dit meubel is gemaakt van multiplex afgewerkt met Hpl teak en het werkblad en vensterbank met Hpl leisteen.Het aquarium is gemaakt van extra helder glas, omdat het wordt ingericht als zee aquarium.

 

De binnenkant van de kast ( ruimte voor het filter systeem ) en lichtkap zijn afgewerkt met witte hpl.

Voor dit mooie zeilschip heb ik een vitrine kast gemaakt van 45 x 105 x 110 cm.

Dit terrarium is gemaakt van beton multiplex.

Afmetingen zijn 160 cm breed ,rechts 70 cm diep en links 50 cm diep.

Onderkast is 70 cm hoog.

Kast en terrarium zijn afgewerkt met Canadees Barnwood