Een werkplek inrichting gemaakt voor Orthopedisch Centrum Oud Geleen.

Een kast op maat voor alle toebehoren voor de meet instrumenten. Bureau blad gemaakt van mdf , gespoten in de Ral kleur 9010 .

Tv meubel

 

Deze klant vroeg voor een meubel waarin alle kabels van de tv en stereo netjes weggewerkt konden worden en vrij hangend van de vloer.

 

Dit meubel is gemaakt van mdf , gespoten in de kleur wit ,en

massief eikenhout,blank gelakt.

Op de rechter foto is te zien dat het technische gedeelte weggewerkt is.Alle kabels en contactdozen zijn verborgen achter het witte kastje.

Deze garderobekast is 350 cm breed, 100 cm diep en 158 cm hoog. Links en rechts een hangroede met daar achter een kastje op zwenkwielen. Zo is de opbergruimte achter de garderobekast nog bereikbaar.

Twee open kasten in het midden.Deze zijn van de voor-en zijkant bereikbaar. Zo kun je optimaal gebruik maken van deze opbergruimte.

De kast is voorzien van vier schuifdeuren.Deze deuren lopen op rolletjes, kunnen dus nooit vast blijven hangen in de schuifrails.

Garderobe kasten op een zolderkamer

Samen met de klant alle wensen en mogelijkheden besproken. Aan de hand daarvan heb ik een 3 D ontwerp gemaakt. Na goedkeuring ben ik aan de slag gegaan met het maken van een mal. Aan de hand van deze mal kan ik precies de maten nemen.De lengte van de kast is 5.5 meter. De diepte is 110 cm en de hoogte 100 cm. Deze kast heeft zes schuifdeuren en aan de bovenkant 40 cm afzetruimte.

Klik op de foto voor een vergroting.

 

Dit massief eiken meubel is bedoeld als afscheiding woon-werk plek. De deurtjes zijn gemaakt van mdf en gelakt in de ral kleur 9010. De klant heeft gekozen voor greeploze deuren. Door een lichte druk springen de deuren open. Aan de kant van de werkplek is de kast helemaal open.

Garderobe kasten kunnen helemaal op maat gemaakt worden. Elke cm in de ruimte kan benut worden. De indeling van de kast gaat in overleg met de klant. De romp van de kast is normaal standaard wit, uiteraard kunt u kiezen uit tientallen andere kleuren en hout printen.

Deze kast is gemaakt voor een jeans winkel in Landgraaf. Gemaakt van steigerhout en antraciet grijs gekleurd.

Inloop kasten precies op maat gemaakt en aangepast aan het bestaande interieur.Bij deze kast is op de slaapkamer een scheidings wand gemaakt met schuifdeur om ruimte te sparen.

Voor een klant een standaard gemaakt voor een glazen kunstwerk. Van band staal houders gesmeed inclusief krullen.Twee antieke plankdragers gebruikt voor decoratie op de plankjes. Metaal is met zuur behandeld om een oude verweerde look te krijgen.